Litt avslappende musikk til deg

Her tenkte jeg rett og slett å dele litt vakker musikk med deg. Selv finner jeg det både avslappende og inspirerende med denne musikken i bakgrunn når jeg jobber.

Ellers kan den selvfølgelig også veldig gjerne brukes til meditasjon.

Demp lyset i rommet, finn deg en god sitte- eller liggestilling, lukk øynene og bare flyt med musikken så lenge du orker, gidder eller har tid. Det kan være en god idé å sette mobilen på lydløs først, så du ikke blir forstyrret mitt i det dypeste i avslapningen din.

Lukk også igjen facebook slik at du slipper lyden av Notifications. De vil garantert bryte avslapningen, eller konsentrasjonen for den saks skyld.

Jeg liker å ha det ganske mørkt i rommet når jeg skal slappe av. Det hender jeg sovner, men det gjør ingen skade. Jeg sover uansett ikke lenge. Det hender også at jeg setter på et slikt youtubeklipp som dette og lar det stå og spille for meg når jeg skal sove om kvelden. Jeg føler at jeg får en helt annen søvn da. Og i skjæringen mellom søvn og våken tilstand er det så utrolig godt å ha denne musikken i bakgrunnen. Jeg har det selvfølgelig ikke høyt på, da vil jeg ikke få sove. Det må bare være slik at jeg hører det og slik at det ikke vekker meg når jeg faktisk har sovnet. Jeg bruker også musikken til å tømme hodet.

Da konsentrerer jeg meg om musikken fullt og helt, og hver gang en tanke kommer inn i hodet og forsøker å ta musikkens plass, så dytter jeg den ut igjen. Det er en super øvelser som jeg også har lært meg å bruke uten musikk for å dempe tankemylder. Men musikken kan være en grei hjelper for å lære seg teknikken.

Kos deg med musikken