Hei, og velkommen hit

Ny blogg, nye muligheter!

Her vil du finne alt mulig mellom himmel og jord. Bokstavelig talt. Jeg er veldig opptatt av alt som skjer mellom himmel og jord, og også det som skjer på jord. Selvfølgelig.

Som Skytte er jeg naturlig nysgjerrig, og driver stadig å skyter pilene mot himmelen for å se hvor de lander. Landingsplassene finner du i denne bloggen 

Jeg er av den oppfatning at livet og alt vi observerer rundt oss, ikke nødvendigvis er “as it seems”, og at selv om observarsjoner og erfaringer ikke nødvendigvis kan bevises vitenskapelig – ennå – så er ikke det ensbetydende med at de ikke er reelle. At de ikke finnes, og at folk som har evner eller opplevelser, ikke har glemt å ta pillen sin. Det er mange der ute som gjerne vil psykeliggjøre alt de ikke forstår noe av. Selv er jeg litt sånn at dersom forskere oppdager noe som gjør at de kanskje må endre historien, enten det dreier seg om evolusjon eller det åndelige – så fryder jeg meg. Meg 5 y’er og strek under.

Så igjen; velkommen hit!