Ta forholdsregler

Man har et ansvar om man arbeider med den spirituelle verden. Man kan åpne opp for den, men det er ikke alltid like lett å lukke den igjen, særlig hvis man åpnet den på feil måte.

Husk på at synske og clairvoyante evner ikke nødvendigvis krever en  høy moral. De er mennesker som alle oss andre, de som har slike evner også. Det finnes uvitende medier og synske, og derfor er det egentlig bedre at du utvikler evnene selv, eller i det minste lærer å sette åndene på prøve.

En synsk eller  et medium kan introdusere deg for noen av dine spirituelle guider, men han eller hun bør ikke være din eneste kontaktperson.

Bruk din kritiske sans. Det finnes metoder for å avgjøre om du blir imponert over er ren fantasi eller om det faktisk har en substans. Har det substans vil informasjonen etter hvert kunne verifiseres på et eller annet plan. Bekreftelsen vil komme til deg gjennom andre kilder, eller ved at de hendelser som det spirituelle vesen har forutsagt, faktisk inntreffer. Negative spirituelle vesener vil ikke kommunisere uten komplikasjoner. Opplevelsen vil være ubehagelig og ubekvem. Den vil skape stress.

De spirituelle vesener som er negative, foretrekker å nærme seg deg i perioder med problemer og tvil, så det er nødvendig å være ekstra på vakt i slike situasjoner.

Hos spåtjenester24.no finner du både klarsynte, mediumer og andre som kan bistå deg og hjelpe deg, bare husk å være kritisk, og prøv gjerne mer enn én person som innehar slike evner. Ikke fordi noen av dem med vilje vil lure deg, men fordi også de er mennesker.